VÍKENDOVÁ NABÍDKA ČERSTVÝCH RYB Z VYSOČINY
Spojili jsme síly s Rybařství Kolář a pro tento víkend jsme doplnili nabídku o čerstvé rybí pokrmy. Těšit se můžete na filetovaného Sivena na roštu s tymiánovou omáčkou, pórkem a šťouchanými bramborami nebo Pivovarského kapra po mlynářsku s hranolkami a koprovým dipem.
Věděli jste, že chov ryb na Českomoravské vrchovině byl zaznamenán již na přelomu 14. a 15. století? Má v našem kraji dlouhou tradici a ryba tu nepatří na stůl jen v postním období. Rybu bychom měli zařadit do svého jídelníčku 2x týdně? Jak jste na tom vy? Není čas to napravit?
Pro své objednávky můžete využít náš e-shop, kde najdete naši kompletní nabídku https://www.balonovyhotel.cz/internetovy-obchod2/ a vyzvednout v naší restauraci. Pro návštěvu restaurace nebo letních teras doporučujeme provést rezervaci na tel.: 606 700 713. Těšíme se na Vaši návštěvu