AKTUALITY

Kdo a kdy jako první rozklepal plátek libového masa, aby jej lehce osolený protáhl moukou, rozšlehaným vejcem, obalil v jemné strouhance a horkém oleji na pánvi z obou stran osmažil? Vynalezen byl údajně již ve starověkém Řecku. Podle jedné z legend má svůj prapůvod ve středověkých jídlech, jímž položili základ bohatí byzantští obchodníci svým...

Naše Deniska nás opouští a bude si užívat mateřské povinnosti :-) Místo ní hledáme novou pravou ruku kuchaře. Nemusíte umět nic speciálního, vše Vás naučíme. Chce to jen používat selský rozum, mít smysl pro teamovou práci a někdy pevné nervy.

(mleté hovězí maso, slanina, karamelizovaná cibulka, hořčicový dresing, ledový salát, rajče)

V PÁTEK 20.12. od 16:00 je kapacita restaurace plně obsazena !!! Děkujeme za pochopení a na všechny se budeme těšit v sobotu.

Přijďte na jedno, tedy na dvě :-)
Dnes jsme přidali na čep letošní várku jedinečné 12 RADEŠÍN Je uvařen z radešínského chmele, který česala celá vesnice. Toto pivo vaříme jen jednou za rok z čerstvého chmele.
Radešínskou 12 skvěle doplňuje 17 FANDA. Tento medový speciál je symbolem příchodu Vánoc. Med nám dodává místní včelař Fanda Beneš.
Těšíme...