AKTUALITY

Milujeme tradice a Zelený čtvrtek se zeleným pivem mezi ně určitě patří. Do zeleného piva se sami nepouštíme, tak jsme letos přizvali pivovar Starobrno ke spolupráci. Ve čtvrtek bude na čepu jen zelené pivo (do vyprodání) a také bude v nabídce pivo v 1l PET, doporučujeme předobjednávku na našem e-shopu...

Poslední březnový víkend bude patřit kuřecímu a kachnímu masu. Těšit se můžete na vynikající pokrmy, které pro Vás chystáme. Nabídku najdete v pondělí 27. 3. na našich stránkách https://www.balonovyhotel.cz/vikendova-nabidka/ kde si můžete rovnou rezervovat svoje místo v restauraci. Těšíme se na Vaši návštěvu, tým Balónového hotelu a pivovaru.

Víkend se sýrem? A nebude to jen o smaženém sýru. Sýr je velmi oblíbený a v pokrmech je příjemným zpestřením. V menu najdete halušky s bryndzou, kozí sýr, parmazán, sýrové špecle, dezert s mascarpone a jiné. Nezapomeňte si rezervovat svá místa v restauraci https://www.balonovyhotel.cz/rezervace2/ Těšíme se na Vaši návštěvu.

I když za okny to stále vypadá, že se zima nechce vzdát svého kralování, tak my v Balónovém hotelu a pivovaru už pomalu vyhlížíme jaro. A aby nám to rychleji uteklo, připravili jsme pro Vás tradiční tématické gastro víkendy. Doporučujeme rezervovat si místa v restaruaci on-line https://www.balonovyhotel.cz/rezervace2/ nebo na tel.: 606 700...

Víte jaký je průměr spotřebovaných ryb v ČR na osobu? 5,5 kg a přitom světový průměr je 16 kg. A je to obrovská škoda, protože hlavně ryby z Vysočiny se řadí mezi velmi chutné. Proto našim dvorním dodavatelem kaprů je pan Josef Pancner z Bobrůvky. Určitě každý z Vás zná mlýn v zatáčce, kde má i své sádky. Přijďte...

i my patříme mezi skalní fanoušky biathlonu a jsme rádi, že se tato krásná sportovní akce koná nedaleko Radešína. Pro dostatek sil při fandění, tak jsme pro Vás připravili víkendové menu již od čtvrtku 2. 3. do neděle 5. 3. Nabídka bude zveřejněna v pondělí 28. 2. https://www.balonovyhotel.cz/vikendova-nabidka/

Náš poslední únorový víkend je věnován tatarákům a roastbeefu. Tentokrát Vaše chuťové buňky uspokojí naše kuchařské duo Jarda Bašta a Dáša Pokorná. Dáte přednost klasickému tataráku? Nebo vyzkoušíte belgický nebo s lanýži? Mysleli jsme i na ty, co masu neholdují a náš bramborový tatarák určitě příjemně překvapí. Roastbeef jsme zakomponovali do...

Připravili jsme pro Vás tématické gastro víkendy, aby nám ta zima rychleji utekla. V zimě se má více odpočívat a sbírat síla na jaro. Tak si dopřejte trochu odpočinku a pozvěte své chuťové buňky k nám na návštěvu. Budeme se těšit na viděnou u nás v restauraci. Tým Balónového hotelu a pivovaru