RESTAURACE

Rezervace: +420 606 700 717 

(pokud nebereme telefon, zkuste to prosím později, věnujeme se hostům)

V naší kuchyni dáváme přednost surovinám od  místních dodavatelů a dbáme na jednoduchost a čerstvost jednotlivých pokrmů. Menu pro Vás měníme několikrát ročně, dle dostupnuných surovin. Pravidelně připravujeme tématické gastro víkendy (řízkobraní, zvěřinové hody, dýňové speciality, jehněčí, pštrosí, svatomartinské hody aj.). V letních měsících grilování připravujeme pokrmy z grilu.

Otevírací doba restaurace:

Neděle - čtvrtek               11 - 22

Pátek - sobota                  11 - 23

Provozní doba kuchyně: 

Pondělí - neděle 11 - 21

Prosíme hosty, aby k parkování využili parkoviště za hotelem a neparkovali na travnatých plochách. Děkujeme.

Kdo a kdy jako první rozklepal plátek libového masa, aby jej lehce osolený protáhl moukou, rozšlehaným vejcem, obalil v jemné strouhance a horkém oleji na pánvi z obou stran osmažil? Vynalezen byl údajně již ve starověkém Řecku. Podle jedné z legend má svůj prapůvod ve středověkých jídlech, jímž položili základ bohatí byzantští obchodníci svým...

Naše Deniska nás opouští a bude si užívat mateřské povinnosti :-) Místo ní hledáme novou pravou ruku kuchaře. Nemusíte umět nic speciálního, vše Vás naučíme. Chce to jen používat selský rozum, mít smysl pro teamovou práci a někdy pevné nervy.

(mleté hovězí maso, slanina, karamelizovaná cibulka, hořčicový dresing, ledový salát, rajče)

V PÁTEK 20.12. od 16:00 je kapacita restaurace plně obsazena !!! Děkujeme za pochopení a na všechny se budeme těšit v sobotu.