RESTAURACE

Restaurace: +420 606 700 717

(pokud nebereme telefon, zkuste to prosím později, věnujeme se hostům)

NOVINKA!!! ONLINE REZERVACE MÍST V RESTAURACI  https://www.balonovyhotel.cz/rezervace2/

V naší kuchyni  dbáme na jednoduchost a čerstvost jednotlivých pokrmů. Menu pro Vás měníme několikrát ročně, dle dostupných surovin. Připravujeme také tematické gastro víkendy jako je řízkobraní, burger víkendy, zvěřinové hody, zabijačkové hody, Valentýnské menu, Svatomartinské hody aj.. . V letních měsících připravujeme pokrmy z grilu, který je umístěn na naší letní terase.

V restauraci myslíme i na děti a najdete u nás i dětský koutek a v letních měsících pískoviště a prolézačku.

Provoz restaurace a kuchyně 

PONDĚLÍ - SOBOTA  11:00 - 22:00 (kuchyně 11:00 - 20:00)

NEDĚLE 11:00 - 21:00 (kuchyně  11:00 - 19:00)


Prosíme hosty, aby k parkování využili parkoviště za hotelem a neparkovali na travnatých plochách. Děkujeme.

I březen bude bohatý na naše tematické gastro víkendy. Čekají nás osvědčené klasiky, jako burgery nebo tortilly. A ke konci měsíce Velikonoce, tradiční Zelený čtvrtek se zeleným pivem a jarní velikonoční menu. Pokud plánujete návštěvu naší restaurace, tak doporučujeme rezervaci míst. Můžete si ji zadat online...

My víme, do Vánoc je ještě daleko, ale letos může být vše jednodušší. Nejlepší dárky jsou zážitky. A jeden takový Vám přineseme i my. Řízená vinná degustace se sommeliérkou Zuzkou Kubíkovou ve sklípku Balónového hotelu. Provede Vás víny Krále vín - Filipa Mlýnka. Přijďte si užít příjemný večer s naší sommeliérkou nebo darujte nevšední...

Nezáleží na tom, zda slavíte svátek všech zamilovaných nebo dáváte přednost 1. květnu. Důležité je trávit čas s těmi, které milujeme a na kterých nám záleží. Odložme telefony a věnujme si to nejdůležitější, společný čas spolu. Společné zážitky spojují a společné jídlo je také zážitkem.

v prvním týdnu budeme mít zavřeno. Omlouváme se za případné komplikace a těšíme se na Vás opět 5. 1. dle standartní otevírací doby.

Prosinec patří měsíce, kdy se často setkáváme s rodinou, přáteli nebo kolegy z práce. Podívejte se, kdy nás můžete navtívit a jaké akce pro Vás připravujeme. Hned první víkend nás čeká zvěřina, spousta našich zákazníků nás oslovili, že nestihli říjnové hody, tak na jejich přání přidáváme ještě jeden termín. Adventní víkendy se ponesou v duchu už...

První prosincový víkend bude patřit menu ze zvěřiny. Zvěřina na Vysočinu neodmyslitelně patří a vy si můžete vychutnat menu, které pro Vás sestavila šéfkuchařka Marcela Červenková, která má se zvěřinou letité zkušenosti, kdy ji připravovala i šlechticům na zámku v Německu.