
STREET FOOD
25. – 27. 4
HLAVNÍ CHOD
3ks BAO-BUNS KNEDLÍČKY S VEPŘOVÝM BŮČKEM 278,-
(NAPAŘOVANÉ KNEDLÍČKY, VEPŘOVÝ BŮČEK, MUNGO KLÍČKY, CHILLI, JARNÍ CIBULKA, ARAŠÍDY)
300g PAD THAI 278,-
(PLOCHÉ RÝŽOVÉ NUDLE, ZELENINA, VAJÍČKO, KUŘECÍ PRSO, ARAŠÍDY, JARNÍ CIBULKA, KORIANDR,
LIMETKA CHILLI)
300g POKE BOWL S GRILOVANÝMI KREVETAMI 288,-
(RÝŽE, KREVETY, NAKLÁDANÉ ČERVENÉ ZELÍ, WAKAME SALÁT, EDAMAME, ŘEDKVIČKA,
MRKEV, MANGO, SEZAM, MAYO S KORIANDREM A LIMETKOU)
150g BUTTER CHICKEN S BASMATI RÝŽÍ, PLACKA NAAN 288,-
(KUŘECÍ PRSA V MÁSLOVÉ OMÁČCE, RAJČATA, SMETANA, JOGURT, KORIANDR)
HOVĚZÍ SMASH BURGER, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW 318,-
(150g HOVĚZÍ MLETÉ MASO, LEDOVÝ SALÁT, BURGER MAJONÉZA, CHEDDAR, NAKLÁDANÉ OKURKY,
RESTOVANÁ CIBULE)
DEZERT
MANGO STICKY RICE 148,-
(SLADKÁ KOKOSOVÁ RÝŽE, MANGO, PANKO STROUHANKA A MANGOVÁ OMÁČKA
Víkendové menu připravil kuchař Martin Procházka.