STREET FOOD

25. – 27. 4

HLAVNÍ CHOD

3ks BAO-BUNS KNEDLÍČKY S VEPŘOVÝM BŮČKEM 278,-

(NAPAŘOVANÉ KNEDLÍČKY, VEPŘOVÝ BŮČEK, MUNGO KLÍČKY, CHILLI, JARNÍ CIBULKA, ARAŠÍDY)

300g PAD THAI 278,-

(PLOCHÉ RÝŽOVÉ NUDLE, ZELENINA, VAJÍČKO, KUŘECÍ PRSO, ARAŠÍDY, JARNÍ CIBULKA, KORIANDR,

LIMETKA CHILLI)

300g POKE BOWL S GRILOVANÝMI KREVETAMI 288,-

(RÝŽE, KREVETY, NAKLÁDANÉ ČERVENÉ ZELÍ, WAKAME SALÁT, EDAMAME, ŘEDKVIČKA,

MRKEV, MANGO, SEZAM, MAYO S KORIANDREM A LIMETKOU)

150g BUTTER CHICKEN S BASMATI RÝŽÍ, PLACKA NAAN 288,-

(KUŘECÍ PRSA V MÁSLOVÉ OMÁČCE, RAJČATA, SMETANA, JOGURT, KORIANDR)

HOVĚZÍ SMASH BURGER, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW 318,-

(150g HOVĚZÍ MLETÉ MASO, LEDOVÝ SALÁT, BURGER MAJONÉZA, CHEDDAR, NAKLÁDANÉ OKURKY,

RESTOVANÁ CIBULE)

DEZERT

MANGO STICKY RICE 148,-

(SLADKÁ KOKOSOVÁ RÝŽE, MANGO, PANKO STROUHANKA A MANGOVÁ OMÁČKA

Víkendové menu připravil kuchař Martin Procházka.