PODZIMNÍ MENU 27. - 29. 9.
Podzim nám letos velmi rychle zaklepal na dveře, tak pojďme společně zpomalit a vychutnat si to, co nám příroda připravila a co je tak typické pro toto období. Nemůžeme opomenout dýni, řepu a houby. K tomu přidáme naši lásku k vaření a po dva zářiové víkendy se můžeme potkat u nás v Radešíně. Nezapomeňte na rezervaci míst v restauraci https://www.balonovyhotel.cz/restaurace/
Těšíme se na Vaši návštěvu, tým Balónového hotelu a pivovaru
Podzimní menu
DÝŇOVÁ POLÉVKA 68,-
80g ŘEPOVÝ TATARÁK, DOMÁCÍ OPEČENÝ CHLÉB 118,-
300g MARINOVANÁ ŘEPA, RUKOLA, MOZZARELLA, FOCCACIA 228,-
180g FILÍROVANÉ KUŘECÍ PRSO S BRAMBOROVO-DÝŇOVÝM PYRÉ, PEČENÁ/MARINOVANÁ ZELENINA (řepa, dýně, cibule)298,-
300g TAGLIATELLE S HOUBOVOU OMÁČKOU, LANÝŽOVÝ PRACH 248,-
300g DÝŇOVÉ RISOTTO SE ŠALVĚJÍ A KOUSKY VEPŘOVÉ PANENKY 278,-
200G HOVĚZÍ RIB EYE STEAK, SMETANOVÁ OMÁČKA S LIŠKAMI, DÝŇOVÉ NOKY 418,-
200g TRHANEC S LESNÍM OVOCEM A VANILKOUVOU OMÁČKOU 128,-
JARDŮV DÝŇOVÝ CHEESE CAKE 78,-
A naše osvědčená klasika, která nemůže chybět
100g DĚTSKÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, HRANOLKY, KEČUP 158,-
100g SMAŽENÝ SÝR, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA 178,-
150g HOVĚZÍ GULÁŠ S BRAMBORÁČKY 248,-
200g PIVOVARSKÝ ŘÍZEK Z KRKOVICE NALOŽENÉ VE ŠKOPKU, BRAMBOROVÝ SALÁT 258,-
150g CHEESSEBURGER, HRANOLKY, SALÁT COLESLAW 288,-
(MLETÉ HOVĚZÍ MASO V DOMÁCÍ BULCE, SLANINA, SÝR CHEDDAR, KARAMELIZOVANÁ CIBULKA, BYLINKOVÁ MAJONÉZA, LEDOVÝ SALÁT, RAJČE)
150g TATARSKÝ BIFTEK S TOPINKAMI (podáváme namíchaný) 298,-
400g ŽEBRA LOIN Z VEPŘOVÉ PEČENĚ V TENESSEE MARINÁDĚ, HRANOLKY, ČESNEKOVO-BYLINKOVÝ DIP, COLESLAW 328,-