AKTUALITY

RADEŠÍNSKÁ POUŤ 12. a 13. 8.Dovolte i nám Vás pozvat na radešínskou pouť, která se koná tento víkend. Program na víkend

KUCHAŘ/KUCHAŘKA
Rozšiřujeme kolektiv a hledáme kolegu či kolegyni do kuchyně. Baví Tě nové výzvy, máš chuť se učit novým věcem nebo naopak přinést zkušenosti ze své vlastní praxe? Tak jsi to právě ty! Přidej se do našeho kolektivu a buď součástí pohodové party. Životopisy nepotřebujeme, to je ztráta času, přijď na kávu a probereme spolu naši...

Nejenom pivo nás baví. O nás se ví, že jsme příznivci i dobrého vína. A tak jsme včera jsme byli zkontrolovat naši vinici v Dolních Dunajovicích. Už teď se těšíme na podzimní vinobraní a další spolupráci s Filipem Mlýnkem. A letošní vína od Filipa už máme uskladněna v našem vinném sklepě pod hotelem. Od příštího týdne můžete vyzkoušet a...

Od června každý víkend (sobota a neděle) pro Vás budeme mít otevřeno nové bufetové okénko za hotelem. Postaráme se o Váš pitný režim a také něco malého k snědku. K dispozici budou lehátka, stoly a piknikové deky. Pro děti bude připraven skákací hrad. Přijďte si odpočinout od týdenního shonu...

Vážení hosté, v pátek 26. května bude od 14 hodin uzavřena restaurace z důvodu konání soukromé akce. K posezení můžete využít naši terasu. Zároveň se omlouváme, ale po celý pátek bude omezen výběr z jídelního menu. Od 11 do 14 hod. můžete vybírat z poledního menu https://www.balonovyhotel.cz/menu/ a po celý den pouze z níže uvedené nabídky:

POMOCNÝ PRACOVNÍK/PRACOVNICE DO KUCHYNĚ - hledáme posilu do našeho týmu na pozici kuchař/kuchařka. Náš tým je stabilní a často se nenaskytne příležitost přidat se k nám. Vhodné pro absolventy SOU a SŠ. Vše Vás naučíme, zaškolíme. Využijte mimořádnou příležitost a přidejte se k nám a buďte součástí Balónového hotelu a pivovaru.

Roastbeef neboli rostbíf je hovězí pečeně, kdy při správné přípravě zůstává maso uprostřed růžové. Je to takzvaný anglický styl pečení. A u nás je na tuto specialitu nejlepší kuchař Martin Procházka, který pro Vás připraví lákavé menu. Roastbeef se skvěle páruje s čímkoliv - nechte se inspirovat. Aktuální nabídku menu najdete od úterý 9. 5. na...