ZVĚŘINOVÉ HODY 2022
Vážení zákazníci,
i v letošním roce bychom Vás rádi pozvali na naše, již tradiční zvěřinové hody. Tentokrát se uskuteční po 3 podzimní víkendy. Pod taktovkou naší šéfkuchařky Marceli Červenkové jsme pro Vás připravili menu, ze kterého si určitě vybere každý a uspokojí své chuťové pohárky. Zvěřinové maso nám dodávají LESY ČR, lesní závod Židlochovice a EKO FARMA ZELENÉ ÚDOLÍ Z HEŘMANOVA.
Termíny:
28. - 30. října
4. - 6. listopadu
17. - 20. listopadu
Rezervace online https://www.balonovyhotel.cz/rezervace2/ nebo na tel.: 733 747 001, 606 700 717.
Zvěřinové menu:
PŘEDKRM
80 g ZVĚŘINOVÁ TERINKA S MANDLEMI, BAGETKA 88,-
POLÉVKY
DÝŇOVÁ POLÉVKA SE ZAKYSANOU SMETANOU A DÝŇOVÝMI SEMÍNKY 68,-
GULÁŠOVÁ POLÉVKA ZE ZVĚŘINY 68,-
HOTOVKY
150g KANČÍ ŘÍZEČKY NA ČESNEKU, BRAMBOROVÝ SALÁT 198,-
150g KANČÍ VÝPEČKY, ZELÍ, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY 198,-
150g DANČÍ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK 198,-
150g JELENÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK 238,-
MINUTKY
150g TRHANÉ ZVĚŘINOVÉ MASO, SALÁT Z ČERVENÉHO ZELÍ S JABLKEM, BYLINKOVÝ DIP, HRANOLKY 228,-
150g MYSLIVECKÉ RAGÚ S HŘÍBKY, BRAMBORÁČKY 228,-
150g ZVĚŘINOVÝ BURGER SE SLANINOU, CIBULKOU, TYMIÁNOVO-ROZMARÝNOVÁ MAJONÉZA, HRANOLKY 238,-
150g DANČÍ MEDAILONKY S HOUBOVOU OMÁČKOU, MYSLIVECKÉ ŠPECLE 248,-
350g MARINOVANÁ KANČÍ ŽEBRA, KŘENOVÉ ZELÍ, CHLÉB 238,-
DEZERT
DOMÁCÍ JABLEČNÝ ŠTRŮDL S ROZINKAMI A VANILKOVÝM PŘELIVEM 78,-
PRO TY, CO ZVĚŘINU NERADI
75g DĚTSKÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, HRANOLKY, KEČUP 138,-
100g SMAŽENÝ SÝR, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA 168,-
300g TAGLIATELLE S HOUBOVOU OMÁČKOU, SÝR GRAN MORAVIA 188,-
200g KNEDLÍČKY V PERNÍKOVÉ STROUHÁNCE PLNĚNÉ NUGÁTEM SE ZAKYSANOU SMETANOU 168,-
300g MARINOVANÁ KUŘECÍ KŘÍDELKA V BBQ OMÁČCE, BYLINKOVÝ DIP, CHLÉB 198,-
200g PIVOVARSKÝ ŘÍZEK Z NALOŽENÉ KRKOVICE VE ŠKOPKU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY 198,-
130g STUDENÁ UZENÁ JITRNICE, DOMÁCÍ KYSANÉ ZELÍ 98,-
150g TATARSKÝ
BIFTEK S TOPINKAMI ( podáváme namíchaný) 268,-
*PO DOBU ZVĚŘINOVÝCH HODŮ NEBUDE MOŽNÉ OBJEDNÁVAT ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO MENU
**NABÍDKA ZVĚŘINOVÉHO MENU SE MŮŽE V JEDNOTLIVÝCH VÍKENDECH LEHCE MĚNIT, ZÁVISÍ NA DOSTUPNOSTI SUROVIN