
POLEDNÍ MENU
3. 11. – 7. 11. od 11 do 14 hod.
Pondělí
Hovězí vývar s rýží a hráškem
130g Smažené žampiony, šťouchané brambory, domácí tatarka 145,-
Úterý
Květáková krémová polévka s krutony
130g Kuře na paprice, těstoviny 145,-
Středa
Bramboračka
130g Steak z krkovice, česneková omáčka, vídeňská cibulka, hranolky 145,-
Čtvrtek
Hrachová polévka s uzeninou
220g Pečené kuřecí stehýnko, dušená rýže 145,-
Pátek
Bílá zelná polévka
130g Vepřové kostky s dušenou mrkví, vařené brambory 145,-
Menu č. 2
150g Burger s trhaným vepřovým masem, bramborové dukátky, 185,- (rajče, coleslaw, sýr cheddar, bylinkový dresink)
Menu č. 3
200g Smažený květák, vařené brambory, domácí tatarka 175,-
*Polévka v ceně poledního menu
Všechny gramáže pokrmů jsou uváděny v syrovém stavu.
Informace o přítomnosti alergenů Vám ráda poskytne obsluha.
Týdenní menu pro Vás připravil kuchař Martin a jeho tým.