POLEDNÍ MENU

3. 11. – 7. 11. od 11 do 14 hod.

Pondělí

Hovězí vývar s rýží a hráškem

130g Smažené žampiony, šťouchané brambory, domácí tatarka 145,-

Úterý

Květáková krémová polévka s krutony

130g Kuře na paprice, těstoviny 145,-

Středa

Bramboračka

130g Steak z krkovice, česneková omáčka, vídeňská cibulka, hranolky 145,-

Čtvrtek

Hrachová polévka s uzeninou

220g Pečené kuřecí stehýnko, dušená rýže 145,-

Pátek

Bílá zelná polévka

130g Vepřové kostky s dušenou mrkví, vařené brambory 145,-

Menu č. 2

150g Burger s trhaným vepřovým masem, bramborové dukátky, 185,- (rajče, coleslaw, sýr cheddar, bylinkový dresink)

Menu č. 3

200g Smažený květák, vařené brambory, domácí tatarka 175,-

*Polévka v ceně poledního menu

Všechny gramáže pokrmů jsou uváděny v syrovém stavu.

Informace o přítomnosti alergenů Vám ráda poskytne obsluha.

Týdenní menu pro Vás připravil kuchař Martin a jeho tým.