POLEDNÍ MENU

10. 11. – 14. 11. od 11 do 14 hod.

Pondělí

Kuřecí krém se zeleninou

130g Smažená treska v těstíčku, bramborová kaše, zelný salátek 145,-

Úterý

Frankfurtská polévka

130g Španělský ptáček z vepřové pečeně, rýže 145,-

Středa

Hovězí vývar se smaženým hráškem

130g Kuřecí medailonky, hořčicová omáčka, šťouchané brambory s pórkem 145,-

Čtvrtek

Pórkový krém se slaninou

130g Koprová omáčka, vepřová kýta, vejce, houskový knedlík 145,-

Pátek

Francouzská cibulačka

130g Kuřecí řízek, vařené petrželkové brambory 145,-

Menu č. 2

300g Špagety aglio olio, parmazán 175,-

Menu č. 3

150g Thajské kari s kuřecím masem, jasmínová rýže 185,-


*Polévka v ceně poledního menu

Všechny gramáže pokrmů jsou uváděny v syrovém stavu.

Informace o přítomnosti alergenů Vám ráda poskytne obsluha.

Týdenní menu pro Vás připravil kuchař Matěj a Jarda.