
POLEDNÍ MENU
10. 11. – 14. 11. od 11 do 14 hod.
Pondělí
Kuřecí krém se zeleninou
130g Smažená treska v těstíčku, bramborová kaše, zelný salátek 145,-
Úterý
Frankfurtská polévka
130g Španělský ptáček z vepřové pečeně, rýže 145,-
Středa
Hovězí vývar se smaženým hráškem
130g Kuřecí medailonky, hořčicová omáčka, šťouchané brambory s pórkem 145,-
Čtvrtek
Pórkový krém se slaninou
130g Koprová omáčka, vepřová kýta, vejce, houskový knedlík 145,-
Pátek
Francouzská cibulačka
130g Kuřecí řízek, vařené petrželkové brambory 145,-
Menu č. 2
300g Špagety aglio olio, parmazán 175,-
Menu č. 3
150g Thajské kari s kuřecím masem, jasmínová rýže 185,-
*Polévka v ceně poledního menu
Všechny gramáže pokrmů jsou uváděny v syrovém stavu.
Informace o přítomnosti alergenů Vám ráda poskytne obsluha.
Týdenní menu pro Vás připravil kuchař Matěj a Jarda.