AKTUALITY

Zveme Vás na již tradiční Svatomartinské hody, které u nás startují již tento čtvrtek 11. 11. od 11:11 hod. Přijďte si pochutnat na konfitovaném husím stehýnku, husích játrech, paštice či burgeru. A v neposlední řadě ohodnotit, jaká budou letošní vína.

Díky Vašemu velkému zájmu o naše zvěřinové hody jsme se rozhodli, že Vám nabídku zvěřiny prodloužíme už od čtvrtku 28. 10., kdy budeme mít otevřeno od 11 do 22 hod. (provoz kuchyně od 11 do 20 hod.). Nabídka aktuálního menu bude uveřejněna v úterý na našich stránkách https://www.balonovyhotel.cz/vikendova-nabidka/ Nezapomeňte na rezervaci na tel....

Máme tu už druhý víkend, co pro Vás připravujeme menu ze zvěřiny. Můžete se těšit na gulášek z daňka, kančí speciality a nebudou chybět ani dobroty z jeleního masa.

PRVNÍ LISTOPADOVÝ VÍKEND UŽ JE V DOHLEDNU A MY JSME SI ŘÍKALI, ŽE NĚKTERÉ VĚCI K SOBĚ OSUDOVĚ PASUJÍ: NA HRUBÝ PYTEL HRUBÁ ZÁPLATA, NA HRNEC POKLICE A NA HLAD ZASE SEDNE BURGER, HRANOLKY A PIVO. ZAJDĚTE K NÁM NA BURGER A ZATOČTE S HLADEM RAZ DVA. A ROVNOU TO VEZMĚTE I SE ŽÍZNÍ - TU ZASE PORAZÍ PIVO...

Svatomartinská husa letos přiletí i do Radešína do Balónového hotelu a bez rezervace Vám možná pláchne zase fuč. Rezervaci můžete již teď provést na tel.: 606 700 717

Podzim se nám blíží a my už plánujeme zvěřinové hody. Zvěřina zkrátka k podzimu neodmyslitelně patří a my se budeme těšit na to, že Vám dobrým jídlem naplníme žaludky. První zvěřinový víkend začíná 15. 10. - 17. 10., 22. - 24. 10. a 29. - 31. 10. 2021.

ČÍŠNÍK/SERVÍRKA - volná pracovní pozice/brigáda. Chcete se stát členem našeho týmu? U nás je práce stále dost a nenudíme se. Právě možná hledáme Tebe! Hledáme pracovité, spolehlivé, odpovědné a přátelské kolegy se smyslem pro humor. Vše ostatní Vás rádi naučíme. Pro HPP jsou směny krátký/dlouhý týden, mzda od 23 000,- + spropitné. Nástup možný...

Spojili jsme síly s Rybařství Kolář a pro tento víkend jsme doplnili nabídku o čerstvé rybí pokrmy. Těšit se můžete na filetovaného Sivena na roštu s tymiánovou omáčkou, pórkem a šťouchanými bramborami nebo Pivovarského kapra po mlynářsku s hranolkami a koprovým dipem.