NEWS

První únorový víkend bude patřit "tataráčkům". Těšíte se tak jako my až nějaký z nich ochutnáte? Hovězí, lososový .... A chybět nemůže typická příloha k téhle dobrotě - zlatavé a křupavé topinky.

Kdo a kdy jako první rozklepal plátek libového masa, aby jej lehce osolený protáhl moukou, rozšlehaným vejcem, obalil v jemné strouhance a horkém oleji na pánvi z obou stran osmažil? Vynalezen byl údajně již ve starověkém Řecku. Podle jedné z legend má svůj prapůvod ve středověkých jídlech, jímž položili základ bohatí byzantští obchodníci svým...

od 7. 12. do 31.3. můžete uplatnit slevu 20 % na ubytování. Stačí v online objednávce zadat do slevového pole kód ZIMA a sleva se Vám automaticky odečte. Platí jen pro online rezervace.

Oblíbenou gurmánskou akcí jsou zvěřinové hody a na ty Vás srdečně zveme k nám do restaurace. Zvěřinové speciality si budete moct vychutnat po celý víkend ...